Post image for Healthy Quinoa Recipe: My Go-To Winter Breakfast
Cuando empieza a hacer frío, y ahora lo hace, me gusta variar mi desayuno de vez en cuando e incluir nuevos platos reconfortantes. Esta vez os dejo una receta en honor de una amiga que estaba invitada en la casa y que no come ni carne o pescado, así que aquí teneis esta receta para vegetarianos para un desayuno diferente. Una sana receta de quinoa que he probado y que está deliciosa. Para aquellos que no lo saben, la quinoa es una semilla libre de gluten, y es mucho más saludable que otros tipos de grano. Es rica en proteínas, tiene mucha fibra, y contiene vitaminas y antioxidantes como riboflavina y manganeso. Todos los ingredientes de esta receta son muy saludables – a excepción del jarabe de arce, que se utiliza para añadir un toque dulce. Se puede añadir una pequeña cantidad, pero esta receta es deliciosa también sin él!
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When the weather gets cold, I like varying my breakfast from time to time and include new warm foods to eat. This time it will be a recipe in honour of a friend who stayed at home who didn´t eat meat or fish, so here I leave you this recipe for vegetarians for a different breakfast recipe. A healthy quinoa recipe I’ve tried that I’ve fallen in love with. For those of you who may not know, quinoa is a grain-like food that, despite its common title of the “mother grain,” is actually not even a grain at all — it’s a gluten free seed, and it’s much healthier than your average grain. It’s protein rich, packed with fiber, and contains vitamins and antioxidants like riboflavin and manganese. Every ingredient in this recipe is very healthy – except for the maple syrup, which is used to add a little hint of sweetness, but this recipe is delicious without it, as well!Ingredients:Quinoa Ingredients½ cup dry quinoa (found in the gluten-free or in specialised stores )
1 tablespoon flaxseed meal (found in the gluten-free aisle at your supermarket)
1 teaspoon ground cinnamon
1 banana
¼ cup unsweetened almond milk (not pictured)
2 teaspoons pure maple syrupDirections:
1. Cook quinoa as directed on box.
2. Drain and pour quinoa into a small bowl.
3.  Cut banana into about 20 pieces and add to bowl.
4. Add almond milk and mix together, mashing up banana as you go.
5. Add flaxseed meal, cinnamon, and maple syrup.
6. Mix well.
7. Enjoy!Healthy Winter Quinoa Recipe

Me gusta comenzar el día con ese desayuno caliente, sano y nutritivo, Es perfecto para prepararlo antes de salir para el trabajo o antes de llevar a los niños al colegio, porque te permite arreglarte mientras se cuece la quinoa y una vez está cocido solo se tardan unos segundos en tener el plato listo!

I love starting my morning off with this hot, healthy, and delicious meal. It’s perfect to eat before school or work because you can get dressed while the quinoa’s cooking, and once it’s cooked, the rest of the steps take, like, 45 seconds to complete!

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